|
Tüm Üyelerimize
| ||||
![]() ![]() |
8.01.2007, 19:48
|
|
|
İlk Canlılık Belirtisi ![]() Grup: Yazar ileti: 18 Katılımm: 08.01.2007 Nereden: istanbul Üye No: 1,775 |
Bizi güllerin iklimi tüketti
Toprağı yaran filize vurulduk O vahşi beyaz at alıp başını gitti Bir yaz yağmuru gibi unutulduk. Sığ yanlarımız oldu ara sıra El yordamıyla dalarken hayata Bir parça telaş, bir parça ümittik Hiç yetişemedik o vahşi ata. O vahşi atlarla beraber Ah şu içimizdekiler Sanki sökülürcesine, sanki sökülürcesine, Sanki sökülürcesine Gitti gider. Bize bir gün çelişkisi yetti Dudağı yoran bir söze kırıldık O vahşi beyaz at tutuştu yelesinden Kaldığı yerden başlanır mı artık. Hiç ayrılmayız derken bir ucundan Aşk doğa yitirdiğimiz ilan aşktı Ben sana kıydım, sen bana gücendin Ve durduramadık o vahşi atı. O vahşi atın ardından ah şu aramızdakiler Hiç yaşanmamışçasına, hiç yaşanmamışçasına, Hiç yaşanmamışçasına Uçtu gider. Söz: Yusuf Hayaloğlu Müzik: Ahmet Kaya |
|
|
|
8.01.2007, 19:48
|
|
![]() Thanks for your support! Grup: Bot Katılımm: Bugün, 17:06 PM |
|
|
|
|
8.01.2007, 20:03
|
|
|
xqwtsz` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Yazar ileti: 1,719 Katılımm: 02.08.2006 Nereden: Ankara Üye No: 1,129 |
Cem Adrian'ın sesinden daha bir güzel..
"bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun içmeden hatıralardan sarhoş musun ellerin sanki bak hala ellerimde yanıyor duyuyor musun dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun herşey gönlünce olmaz demiştim sana kaderden kaçılmaz görüyorsun kimler geldi hayatımdan kimler geçti hiçbirisi hasretini gidermedi en güzeli senin kadar sevilmedi kimler geldi kimler geçti kimler geldi sorma sakın kimler geçti hiçbirisi hasretini gidermedi en güzeli senin kadar sevilmedi kimler geldi hayatımdan kimler geçti korkma bu akşam gelip çalmam kapını başkası paylaşıyor alın yazını ben sensiz yaşıyorum yasak aşkını söylüyorum şarkını kimler geldi hayatımdan kimler geçti hiçbirisi hasretini gidermedi en güzeli senin kadar sevilmedi kimler geldi kimler geçti kimler geldi sorma sakın kimler geçti hiçbirisi hasretini gidermedi en güzeli senin kadar sevilmedi kimler geldi hayatımdan kimler geçti" |
|
|
|
8.01.2007, 20:10
|
|
|
Hayalleri vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Yazar ileti: 1,398 Katılımm: 05.10.2006 Üye No: 1,583 |
Malatya’ dan çıktım yola, yollar yanıyor
Düşman sarmış dört yanımı, kurşun saçıyor Düşmüşüm bir çukura, canım yanıyor Yaşasam mı ölsem mi Karar vermek zor. Beyler deresinde kardaş pusu kurdular Dağda çadır çadır açtılar tüfek çaktılar İlker kardeşi canımdan, canımdan vurdular Yaşasak mı ölsek mi Karar vermek zor. Söz: Ahmet Kaya Müzik: Ahmet Kaya |
|
|
|
9.01.2007, 16:03
|
|
|
Bir Dost! ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Yazar ileti: 639 Katılımm: 21.01.2006 Üye No: 485 |
Acıya Gülmek
öpüyorsam ayrılığı gözünden söküyorsam yüreğimi göğsümden geçiyorsam gözlerinin içinden geçiyorsam bir çiçeğin özünden sana olan sevdamdandır bilesin meğer ne yalnızız insan olmuşsak yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak yeri gelmiş acıya da gülmüşsek yeri gelmiş ayrılığa gülmüşsek sana olan sevdamdandır bilesin biliyorum sen yine parmak uçlarında üşüyorsun. aramızda kıvrılıp yatan uzaklığa inat, ayaklarınla kasıklarımın kasırgasını, ellerinle yüreğimde yaktığın ateşi düşlüyorsun. sularımız sızıp karışıyor ay karanlıkta ve çırılçıplak bir ırmağa dönüşüyoruz yatağımızda. apansız pencerende gülümsüyor güneş, ne güzel! bütün parmakların tıkır tıkır işliyor. iştahla biliyorsun, yaşamaktır aşk geceyle gündüzün sessiz geçişimidir bir uyku boyunda delice bir yangın parmaklarının buzulunda ah şahrud, her yerimiz nasıl da şaşırıp kalmaya istekli! karşılıksız sevebilmekse sevda gerçek seven küle dönmüş her çağda elim kolum bağlanmışsa kıyında seydunayım gebermişsem kıyında sana olan sevdamdandır bilesin solist: hakan yeşilyurt şiir-seslendiren: tunay bozyiğit bağlamalar: engin arslan gitar: ejder akdeniz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
14.01.2007, 15:04
|
|
|
EVANESCENCE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: SB Özel Üye ileti: 3,868 Katılımm: 31.08.2006 Nereden: Ankara Üye No: 1,301
|
ortak derdim bitmedi
çilem hakla dolmadı nerde hata yaptım ben anlayamadım yalan yanlışı geçti herkesten yedim darbeyi aşk beni azat etmedi kurtulamadım hep kanan ben oldum hiç kandıramadım düşenin dostu yokmuş bende anladım sevgilim yeminliyim sana ben tövbeliyim deli gibi istesemde sevmeyeceğim aşkına ben inanmıştım sanan çok bağlanmıştım ağzınla kuş tutsanda gelmeyeceğim sende birgün seversin sözün geçmez kendine dolduramazsın boşluğu büyür teninde beklersin binbir ümitle gururunu dinlemessin kendini harap edersin aşk diye eloğludur bu kandırır yaşlı gözlerle gözyaşlarını silmez sel olsa bile sevgilim yeminliyim sana ben tövbeliyim deli gibi istesemde sevmeyeceğim aşkına ben inanmıştım sanan çok bağlanmıştım ağzınla kuş tutsanda gelmeyeceğim yıldız tilbe : sevgilim yeminliyim |
|
|
|
18.01.2007, 14:33
|
|
|
İlk Canlılık Belirtisi ![]() Grup: SB Bireyleri ileti: 15 Katılımm: 17.01.2007 Üye No: 1,805 |
herkes bi dumur yaw:)
Yıllardan sonra Bu akşam ilk defa, Anılar içinde Başbaşayız seninle.. Yıllanmış mektuplar Sararmış resimler Hepside birer birer Gözyaşlarım gibiler.. Dokunmayın buakşam Gözyaşıyla doluyum Artık resimlerde kalmış Bir sevdanın kuluyum -Nakarat- Hayır,Ben Değilim ben olamam yanındaki Hayır,Ben değilim yanıbaşındaki Böylesine dopdoluyken bugün gözlerim Nasıl da gülmüşüm şu resimlerdeki gibi İçimden geliyor Herşeyi yakıp yıkmak Ne bir mektup ne bir resim Hiçbirşey bırakmamak Bu akşam sana ait Ne varsa yakacağım Anılar içinde Bende yok olacağım.. Söz-Müzik: İlhan İrem |
|
|
|
20.01.2007, 00:25
|
|
|
Hayalleri vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Yazar ileti: 1,398 Katılımm: 05.10.2006 Üye No: 1,583 |
Ben yağmur yüklü bir bulutum
Son kibrit çöpüm gibi sakladım seni Rüzgarlıydı hava Tiryakiydim üstelik yakmadım seni Ben yağmur yüklü bir bulutum Kime çarpsam ağlarım Artık sabah olmaz bu kentte bana Tutmuz kimseler sigara bile Düştüğün yere saplanmış bakışlarım Bakmaz kimselere bakamaz Artık bu kentte sabah olmaz Ben yağmur yüklü bir bulutum Kime çarpsam ağlarım Kime çarpsam kendimi Ve bölsem milyarlara Payı sen paydası sen Ağlarım Kime çarpsam kendimi Ve toplasam bildiklerimi Payı sen paydası sen Ağlarım Farzet delsem karanlığı Farzet ki delsem Işığım sen güneşim sen ayım sen Son kibrit çöpüm gibi sakladım seni Rüzgarlıydı hava Tiryakiydim üstelik yakmadım seni Ben yağmur yüklü bir bulutum Kime çarpsam ağlarım Onur Akın |
|
|
|
20.01.2007, 10:17
|
|
|
₪ Ғяøžεή ![]() ![]() ![]() Grup: SB Özel Üye ileti: 100 Katılımm: 24.05.2005 Nereden: Uzaklar... Üye No: 17 |
Aykut Kuşkaya - Sigaram Tütüyor
sigaram tütüyor masamda yine efkarlıyım bu gece gelen gidenim kalmadı artık yalnızım kederlerimde çoğaldı, çoğaldı anılar sulandı gözlerim aksine annem geldi aklıma karanlık dumanlar içinde çoğaldı, çoğaldı anılar sulandı gözlerim aksine gölgem düştü ardıma karanlık sokaklar içinde (nakarat) yüreğim acıyor hasretten yine çok dertliyim bu gece hatrım soranım kalmadı artık (dostum diyenim kalmadı artık) yalnızım sürgünlerimde |
|
|
|
22.02.2007, 18:24
|
|
|
Mutlu.. =) ![]() ![]() ![]() Grup: Yazar ileti: 220 Katılımm: 09.09.2006 Nereden: Bodrum BodrumMmMm.. :) Üye No: 1,378 |
You can tell by the way, she walks that she's my girl
You can tell by the way, she talks that she rules the world. You can see in her eyes that no one is her chain. She's my girl, my supergirl. And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late tast night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly. And then she'd say that nothing can go wrong. When you're in love, what can go wrong? And then she'd laugh the nightime into day pushing her fear further long. And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home, late last night but I'm a supergirl, and supergirls just fly. And then she'd shout down the line tell me she's got no more time 'cause she's a supergirl, and supergirls don't hide. And then she'd scream in my face, tell me that leave, leave this place 'cause she's a supergirl, and supergirls just fly Yes, she's a supergirl, a supergirl, she's sewing seeds, she's burning trees She's sewing seeds, she's burning trees, yes, she's a supergirl, a supergirl, a supergirl, my supergirl.. |
|
|
|
26.02.2007, 11:54
|
|
|
Isigin olmadigi yer ![]() ![]() Grup: SB Özel Üye ileti: 39 Katılımm: 18.06.2006 Nereden: istanbul Üye No: 1,010 |
Sagopa Kajmer - Baytar
Bu dilden firar eden her söz, yaydan çıkmış ok gibi Sözler bazen bir hazine bazen dermansız bir dert tipi Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz Aklımın ipinin ucuda kaçmış, timsah katreleri boşalsın Bir iki damla hiç değersiz Hüzün ve kaderin pençesinde bir dev nam-ı-değersiz Gece-gündüz ömürden yontar dünya dönmez yarensiz Bugün ömrün yarım gün, serbest kalsın fikrim Senin tozlarını silemez tenimden ellerim Varlık ruhu terk eder gözüm gözünden ayrılınca Bendeki aşk altın misali ağırlığınca Sensiz benlik yokluk demek kalbim sana emekçi Aşk denen illet çorak arazide tilki misal kurnaz bekçi Başım sarkıt bir mahalsiz cümle yolumun önüne taş Dudakların (?) halden çakır keyif dertdaş Gören der ki sel ağzına bina yapmak aptal işi Yel eserse kırmaz dişimi, kalp bir körse görmez bir şeyi Saniyeler dakikalarla yapar alışverişi Saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi Hasret gözümün ışıklarını söndüren alçak misafir Afitap sönük bir mum ayrılık hain bir zehir Melek yanımda yüzünü saklar felek yüzüme kaş çatar Bir tek bu hüznü sen boğarsın ipek tenin derime batsın Rüzgar saçını süpürse mest olur bakışlarım Adınla uyanır kulaklarım, yüzünle açar göz kapaklarım En güzel şiirlerimle kaleme adını sayıklatırım Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım Derdime çare baytarım yok Dengeme destek tut ki durayım Şafak güneşin fermanıı geçer acı tatlı sayılı zamanın sancısı Ama melek bir yandan , şeytan bir yandan Başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem Kafamı duvara yasladım omuzların yanımda yok Ahbaplar maymun iştah sahibi benim içim senle tok Yok ki gücüm belki devler ülkesinde bücürüm Sessizliğinle gelir hüznüm yokluğunda gömülü ölüyüm Bu devranın binlerce sevgi müşterisinden biriyim Yalnızlığıma küfrederim sensiz halden müştekilim İlelebette dönmez olsan bil ki yalnız nöbetteyim Hatalarıma savaş açtım her gün farklı kefendeyim Hayat günlük defter yaprağı hazan gelir dökülür Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür Dertle anlaş deva bul üzüntü kalbi sömürürür Yüzüne baktığım her an cennetten bahçe görülür Gülüşle şen değil gönül bucaklarında harabeler Bu hilekar tavırla geçer fena saatler Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değiller Aşk ilinde bir tarafta cüceler diğer yanda devler Derdime çare baytarım yok Dengeme destek tut ki durayım Şafak güneşin fermanıı geçer acı tatlı sayılı zamanın sancısı Ama melek bir yandan , şeytan bir yandan Başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem |
|
|
|
24.04.2007, 18:52
|
|
|
İlk Canlılık Belirtisi ![]() Grup: SB Bireyleri ileti: 2 Katılımm: 23.04.2007 Üye No: 2,231 |
Yaşam kadar gerçek
Yaşamak gibi sahte Öyle çok şey var ki Yaralayan insanı Bir yürek çarpıntısı Onu her gördüğünde Öyle çok şey var ki bak Sana dair Yanlış aşklar yaşadık Yanlış köprülerde Yanlış gemiler yakıp Aldırmadan İki damla su çaldık Zamanın pençesinden Aldırmadan, aldırmadan Mucize gerek bize Gidecek bir başka düş Bir düş ki korkmamış Zamanın karşısında Ve bir çağ gerek bize Ve bir çağ bundan özgür Öyle çok şey var ki bak Sana dair Sonra kuşlar gitti Anladım dünya yorgun Sen yorgun, tortusu kalmış Eski bir korkunun Görmedik, duymadık Demedik bunlar kötü Biz var mıydık? Aşk var mıydı? Bu ne senden ilk kaçışım Ne de ilk düşüşün yüreğime Ne bu senden son geçişim Ne de son küsüşüm kaderime... KUMDAN KALELER |
|
|
|
6.05.2007, 21:46
|
|
|
Düşünüyor ve Üretiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Yazar ileti: 543 Katılımm: 22.10.2006 Üye No: 1,669
|
İstanbul Benden Büyük
Ne güzel geçiniyorduk Bize ne oldu böyle Hep beraber ağlıyorduk Bize ne oldu söyle Okudum birer birer Yazdığın notları Hep ayrılığı söyler Hep bir kaçış satırları İstanbul benden büyük Onla başa çıkamam Küçücük ellerimle Seni geri alamam Sessiz tatsız çaresiz kaldım Ben Sensiz İstanbuLa düşmanım.. Kelimelerden alacaklı bir sağır gibi İçimi döktüm bugün, yokluğunla konuştum Tutsak gibi, enkaz gibi, kendim gibi İçimden çıktım bugün, içimle konuştum Yüzünü ilk kez gören bir çoçuk gibi Gördüm kendimi gördüm Kırıldı ayna paramparça Paramparça ne varsa kadınım Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur, gel, gel, gel, gel Ben sensiz istanbul'a düşmanım. Kestiğim ümitlerden yelkenler yaptım ama Yokluğunda ne gidebildim ne de kaldım Gerçek miydi tutunmaya çalıştıklarım Hediye süsü verilmiş ayrılıklarım Kaybetmenin tiryakisi bir çoçuk gibi Sustum, kendime Kırıldı ayna paramparça Paramparça ne varsa kadınım Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur, gel, gel, gel,gel Ben sensiz istanbul'a düşmanım |
|
|
|
13.05.2007, 13:46
|
|
|
İstedim Banladılar.. ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: ileti: 358 Katılımm: 16.07.2005 Nereden: ............ Üye No: 77 |
yokla ceplerini aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz..
Teoman-Aşk Kırıntıları. |
|
|
|
23.05.2007, 19:28
|
|
|
O Bizim Onursal Yöneticimiz :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: SB Özel Üye ileti: 1,591 Katılımm: 10.03.2007 Nereden: İstanbul-Bursa Üye No: 1,937
|
Çok Uzun Bir Hikaye
Yalnızlığı hissettiren bir beat ve bir de ben varım Gözlerim dolu ve lakin karamsarım Dertlerimle baş başayım harbi yalnızım Yardım elini uzatın ne olur, yardım Allah'ım Erken kalktım bu sabah bu şehri terk etmek istedim Sonra oturdum saatlerce düşündüm, olmadı işte hiçbiri Hayal de bir yere kadar, gözlerim kapandı hasret oldu sevgiye ruhum Yeni güne umutla başlamak pek bir zormuş, kandırdım ben kendimi Olmamış olmadı ve de olmayacak kadar uzak bana umutlarım Harlanır aleviyle bir an söner tekrardan külleri kalır ardında Bana zindan olan hayatın kapıları aralanır. Dön yine başa savaşalım ama ben kendimi çok yordum Denedim ben ama kazanamadım, yoruldum artık gidiyorum Bunaldım artık gidiyorum, ne olduğunu anlayamadan yığılıp kaldım Son bir kez dönüp arkama baktım, oysa ki başaramadım. Kim sevdi seni benim kadar, istemem selamını Artık yalnızım aldım yolumu anladın mı Üzülmeye değmez bir kahpeymişsin bunu geç anladım Gözlerim dolu yeni bir ufka yelken açtım. Kovaladılar beni kaçamadım ummadık ellere düştüm yaraladılar Bir de bu da yetmez gibi karaladılar, ben inandıkça beni paraladılar Kes kanasın yine beş parasız biri ben, ben gibi birini de bulamadım ah Çok tanıdık gelir her bir surat bana, her biri en kral oyuncular. (bıktım) Kendime zarar verdim acı duymadım, iki karar verdim ama başarmadım Birisi ölmekti bocaladım olmadı, birisi yaşamaktı yaşayamadım Ben düşmanım ardına dizilen dostlara zora düştüğüm için mi ulaşamadım Pişmanım, herkesi insan sanıp da saçmaladım. Aşk mı dedin bana saçmaladın, seni seviyorum diyene inanma yol ver Beni en son bırakıp giden de beni herşeyden çok severdi boşver Dilim özgür bugün önüme gelen bütün herkesi kırabilirim bana hak ver Ne hissettiğimi bulamadım hala bir yanım çek git, bir yanım kal der Rüyadan uyanıp aynaya baktım o adam benimle alakasız biri Bu hayat inadına bana her gün yapılan çok bayat ve kötü bir espri Yırttım resmini artık eskidin,unuttum ismini sen bir kahpesin Bıktım büsbütün herşeyden senin yüzünden kahretsin. Kim sevdi seni benim kadar, istemem selamını Artık yalnızım aldım yolumu anladın mı Üzülmeye değmez bir kahpeymişsin bunu geç anladım Gözlerim dolu yeni bir ufka yelken açtım. Yine dert tasa keder herşey beni bulur hayatın anlamı bu mudur söyle Gözümü de kapayıp daldım hayallere huzuru aradım bulamadım nerede Özlemek ve de beklemek bu beden hep tek, yek yüreğim Kimlere anlatayım derdimi kimlere bahsedeyim söyle Dört duvar arası bana mesken, yalnızları oynar bu beden Kaçıp gidesim var uzaklara, bırakıp gidesim var bu diyarı Geride kalanlara selam olsun, selam olsun yoldaşlarıma Beni bile bu hale düşürdün ya, helal olsun sana can yoldaşım Yine bak bu sefer en derindeyim, en dipteyim ve de en geride Belki de kurtaracak beni son sözün, bir gülüşün ya da tebessümün Bunalıma soktu beni geçen her gün, bu beden vurgun ve de yorgun Yalnızım yine bak anladın mı sevgiye muhtaç sevgiye aç Kalabalık her yer ben yalnız, bir yanım yok ve de cansız Bir kişi tanıdım çok vefasız, ve de artık sözler anlamsız Kaybettin beni, ben de kendimi sana benden son bir söz Kim sevdi seni benim kadar, kim sevdi seni benim kadar? Kim sevdi seni benim kadar, istemem selamını Artık yalnızım aldım yolumu anladın mı Üzülmeye değmez bir kahpeymişsin bunu geç anladım Gözlerim dolu yeni bir ufka yelken açtım. Bunu geç anladım sen bir kahpe bense darbe yedim Harbe girdim benliğimle sen gittin en baştan başladım bu kez Ama olmadı, düğümlendi boğaz son kez, kalem yazmadı Bende anın kalmasın, bu kalpte yarın öldü zaten Ben yarınla yaşayamam ki, fark etmez gelme zaten Terk etmez sevdiğim, bir resimde kalmaz öyle Ellerimde sadece yakmak için hatıra Gözlerimde yaşlarım akmak için hazır ya Bakmadan gider misin başlarım bu aşkına Ve kışlarında yağmurlarımın her bir damlasıydın Bakışlarınla yalnızlığımın umutlarıydın Şimdi unut istemiyorum, şimdi git ve gelme sakın Kimdi derim sorarlarsa, tanımam artık Sildim derim hatırlarsam, yalnız aklıma Tek kalıp hiç düşündün mü, çok soğuk ya!! Hayki & Garez |
|
|
|
23.06.2007, 22:43
|
|
|
Havuz Problemi
Bu aşk havuz problemi yeni fark ediyorum Yazmıştım denklemini Girdim yüzemiyorum Zamanın kızları balıklama atlama diyemiyorum Ayakları çırptıkça onlar Sanki boğuluyorum Gel suyu boşaltalım Yeniden dolduralım Çöz beni içinde havuz probleminin Bir musluk kapansa Öbürü açılır Kızlar havuz kenarında açılır saçılır. Atlamak yasak ama önüne geçemiyorum Bir huzur içinde ben neden yüzemiyorum Sen ortada “gel” derken San yüzemiyorum Sanki dibe vuruyorum Nefes alamıyorum Nil Karaibrahimgil |
|
|
|