Hoşgeldiniz! Misafir olarak gözüküyorsunuz! Sozbitti.com dan yararlanmak için lütfen kayıt olunuz.

IPB

Hoş geldiniz ( Giriş | Kayıt Ol )

Tüm Üyelerimize
I. Tüm üyelerin okuması gereken bir başlık;
Genel Yönetici ve Editör Adayları Aranıyor!

II. Yeni üyelerimize ithafen; Khaos'tan..
Yeni Üyelerimize

2 Sayfa V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Sözbitti Üyelerinin Açıklanmamış Gerçekleri
Snoopy
mesaj 26.04.2008, 13:45
İleti #1

Düşünüyor ve Üretiyor

Grup: Yazar
Katılımm: 28.08.2006
Nereden: İzmir
Üye No: 1,288

Sözbitti Üyelerinin Açıklanmamış Gerçekleri

I. Jasinta Neden Kayıp

Jasinta adlı üyemizin son zamanlarda sık sık kaybolması üzerine bu konu ile ilgili bir araştırma yaptık. Ve hayret edici bilgilere ulaştık. Sorumluluk sahibi bir insan olarak bunları burada paylaşıyorum. Aslında çok tatlı ve sevimli görünen değerli ablamız jasinta’nın bu beyaz tavşan görünüşünün arkasında bir kurt saklıymış. İsrail Mosat İstihbaratı ile temas halinde olan jasinta buradan topladığı bilgileri aktarmak için İsrail’e gidiyormuş bu kayıp olduğu zamanlarda.
Sonrada dönüp kabahati PC’ye atıyor ve hiçbir şey belli etmiyor kaynak ve bilgi toplamaya devam ediyormuş. Sevgili Evanescence iddiasına göre sevgili jasinta bu rapor karşılığında oldukça yüklü ücretler alıyormuş…
Şimdi kendisine soruyoruz; Peki buna değer mi?

II. Aşk Kadını Fıstık

Bir süredir hasta olduğunu ileri sürerek siteyi ihmal eden fıstık nickli sözbitti vatandaşı asılında olmadığı fakat başına trajik komik bir olay geldiğini öğrendik.

Kesin bir kaynaktan aldığımız habere göre aslında Fıstık bu aralar bir Kenyalı ile aşk yaşadığını zannediyormuş. Evet, sadece zannediyormuş. Kenyaca bilmediği için adamın Eminönü’nde kendine Kenyalılar kültür ve dayanışma derneğini soran bir Kenya’nın kendine ilan-ı aşk ettiğini sanmış. Büyük bir hevesle bu aşk ilanını kabul Fıstık üç hafta adamla İstanbul’da dolaştıktan sonra Yabancılar şubesi tarafından Nevizade sokakta yapılan bir baskın sonucu gerçek ortaya çıkmış…

Adı Huma Gama olan adamın yabancılar şubesinde verdiği ifadeye aynen söylermiş.

- Ya bu kadına ben Kenyalılar kültür ve dayanışma derneğini sordum. Hay sormaz olaydım bi tuttu beni üç haftadır bırakmıyor. Gel dedi bana ben biliyorum orayı götüreyim seni dedi ama ne götürdüğü var nede bildiği. Ne olur beni şu kadından kurtarım. Vallaha memleketime döneceğim bu yaşadıklarım çok ağır geldi bana…

III. Özgecan İle Snoopy Arasında ki Çatışma Kızışıyor

Bir süredir Özgecan ile Snoopy arasındaki Batı – Doğu edebiyatı teorik tartışmaları çatışmaya mı dönüşüyor. Özgecan’ın sitede ki bir grup yazar ile kulis hareketlerine başladığı dedikoduları yayılmaya başladı. Buna karşın Snoopy cephesi de boş durmuyor okurlara el altından pirinç ve kömür dağıtan Snoopy cephesi mutlak zefer zafer parolası ile yola çıkmaya hazırlanıyor. Bakalım önümüzde ki günler iki cephe arasında ne tip çatışmalar olacak…

Ama biz buradan duyarlı vatandaşlık bilinci ile hareket edip iki cepheyi de uzlaşmaya çağırıyoruz.

İki tarafın bu uzlaşma yorumuna cevapları ise düşündürecek cinsten.

Özgecan; O kast kafalı adamla uzlaşmak mı? Bu söylediğiniz Papa’nın İran Cumhurbaşkanı olması kadar zor…

Snoopy: Emperyalistlerle konuşacak hiçbir şeyim yok…

IV. Revo ve Rangil Türbe Açmışlar

Evet, yanlış okumadınız devrimci geçinen Revo Rangil ile ortak olup kolay para kazanmanın bir yolunu daha bulmuşlar…

Nasıl mı?

İlk başta Burdur’da ufak harabe gecekondu tutmuşlar. Sonra bu gecekondunun salonuna 170 x 70 bir mezar hazırlatıp koymuşlar. Bu arada revo’ya uygun bir cübbe takma sakal ile iyi bir imaj yapmışlar ve ardından ünlü Fotoğraf sanatçımız Rangil başlamış objektifin düğmesine basmaya.

Bir anda o gecekondu olmuş size Burudimi Şeyh Mecibi Bin Rahman isimli bir zatın muhterem mezarı. Derken Revo’da bu şahsi Müslim kardeşimiz yegâne torunu oluvermiş. Güya Burudimi Şeyh Mecibi Bin Rahman işsizlere iş buluyor, geçim sıkıntısı çekenleri okuyarak huzur kavuşturuyor, çocuğu olmayanlar çocuk, karısı kocası olmayanlara da nefesi ile çöpçatanlık yapıyormuş. Hatta Aıds, Kanser, tifo, Kolibasili, veba, kızamık ve daha birçok hastalığa okuyup üfleyip deva oluyormuş. Kaldı ki Allah tarafından bu aileye lütfedilmiş bir yetenekmiş ve nesilden nesile geçiyormuş.

Vallaha iyi tezgâh Revo’nun acaba bir sonra ki eylemi ne olacak merakla beklemiyor değilim. Nedir bu kardeşim ya soydunuz soğana milleti, yeter anasını satayım ya…

26 Nisan 2008 Sözbitti Magazin Grubu
Hazırlayan Murat Gevrek
Saygılarımla….
Go to the top of the page

+Quote Post
mesaj 26.04.2008, 13:45
İleti #

Thanks for your support!

Grup: Bot

Katılımm: Bugün, 16:52 PM

Quote Post
ÖzgeCan
mesaj 26.04.2008, 13:47
İleti #2

Düşünüyor ve Üretiyor

Katılımm: 01.12.2005
Nereden: Bodrum
Üye No: 336

Biz seninle Batı- Doğu edebiyatı yapmıyoruz kiaslında Snop (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Yenilikçi-Eski kafalı tartışması yapmaktayız (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Emperyalist mi?
Benden olsa olsa Kübist ya da Ekspresyonist olur (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ve komik olmuş (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Efendi
mesaj 26.04.2008, 13:54
İleti #3

Ve Artık Bizden Biri

Katılımm: 06.04.2008
Nereden: Eskiden vardı. Şimdi Yok!
Üye No: 3,611

(IMG:style_emoticons/default/em.gif) Süperdi. Çok keyif aldım okurken...
Sitenin bir üyesi olarak, bizleri aydınlattığınız için teşekkürler...
Devamını bekliyor olacağım...

+Quote Post
Snoopy
mesaj 26.04.2008, 13:56
İleti #4

Düşünüyor ve Üretiyor

Evet bir bakıma haklısın bende o korku var. Yeniliklere çok tedirğin yaplşaıyorum. Belki de Türk Sanat Müziği gibi Şiirnde asıl tatlarını unutcağından korkuyorum. Hatta bazen bu korkuyu abartığım bile oluyor Osmanlıca şiirler gibi. Nedendir bilmiyorum Batı edebiyatı bana yapmacık geliyor. İnsanlar kebarlık için şekilden şekile girmişler sanki yazarken ama ben daha çok kaba saba insanın gözünün üstüne vurduk mu indiren bir ruh taşıyorum sanırım...

Ama neyse orada ki son iki cümle bizi baya bi özetliyor değil mi?

Özgecan; O kast kafalı adamla uzlaşmak mı? Bu söylediğiniz Papa’nın İran cumhurbaşkanı olması kadar zor…

Snoopy: Emperyalistlerle konuşacak hiçbir şeyim yok…

Sen gene şuçu bana atıyorsun ben gene dinlemeden ret ediyorum. Tam bizi anlatıyor...

+Quote Post
Evanescence
mesaj 26.04.2008, 14:20
İleti #5

EVANESCENCE

Grup: SB Özel Üye
Katılımm: 31.08.2006
Nereden: Ankara
Üye No: 1,301

Neyse ki benim böye kirli işlerde adım geçmiyor. hehehe
Yeni araştırmalarını merakla bekliyorum snoopy

+Quote Post
ÖzgeCan
mesaj 26.04.2008, 14:23
İleti #6

Düşünüyor ve Üretiyor

Emperyalist değilim ben!!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ooohh, bakıyorum da, site sakinlerine de eğlence çıktı sayemizde (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Revolutionary
mesaj 26.04.2008, 14:30
İleti #7

Seyyah

Grup: Forum Kurucusu
Katılımm: 24.05.2005
Üye No: 16

Ne aleke? yok hani soruyorum ne aleke.. Biz bir kere türbe değil meyhane açtık.. Ne de olsa her ikiside kafası bozuk olanların mekanı değil mi? ;p

+Quote Post
Sercan
mesaj 26.04.2008, 14:53
İleti #8

İlk Canlılık Belirtisi
*

Grup: SB Bireyleri
Katılımm: 26.04.2008
Üye No: 3,669

QUOTE(ÖzgeCan @ 26.04.2008, 14:47) *
Benden olsa olsa Kübist ya da Ekspresyonist olur (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bacım buyur .... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Kimin evini soruyosun kızım sen... Anlamadım ben olayı...?

Yani çokh kitap okuyosun diye ezmek zorunda değilsin anacım bizi....

Yani bende çok okurum ama bu kelimelere rastlamadım hiç
(IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
Evanescence
mesaj 26.04.2008, 14:56
İleti #9

EVANESCENCE

QUOTE(Revolutionary @ 26.04.2008, 13:30) *
Ne aleke? yok hani soruyorum ne aleke.. Biz bir kere türbe değil meyhane açtık.. Ne de olsa her ikiside kafası bozuk olanların mekanı değil mi? ;p

Sana teesüflerimi bildirmek isterim Revo. Meyhane açıyorsun ve beni çağırmıyorsun demek. (IMG:style_emoticons/default/az.gif)

+Quote Post
jasinta
mesaj 26.04.2008, 15:00
İleti #10

Aradı - Buldu ve Oldu

Katılımm: 19.08.2007
Üye No: 2,834

Çok başarılıydı, sevgili Murat.!.)
Espride ve kurgulamada bu kadar başarılı olduğunuzu bilmiyordum..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Zaten sanat böyle bir şey...İnsan yaratıcıysa; ne zaman, hangi konuda, nasıl bir
performans sergileyeceğini bilemezsiniz...

Muhteşemdi, gönülden tebrik ediyorum...

Jasinta'ya gelince...O da her "sunulmuş" doğru içinden, "kendi" doğrularını çıkartmaya
çalışıyor, her düşünmeye çalışan sanat yanlısı gibi...

Vatikan'da hissetiklerim, ya da Kâbe de; daha farklı olmayacak...
Her görevlinin, (Atatürk de sosyal açıdan aynı statüdedir bence), saygıdeğer olduklarını
düşünüyorum; bıraktıkları izler açısından...

Bu durumda şöyle bir sonuç çıkıyor: "Hepimiz Dünyalıyız"
Ve tabii ki Mevlana : " Ne olursan ol gel.."

Sevgiyle kal, sevgili Murat...

Not: Senin sanatçı ruhunun bakış açılarına saygım, her gün biraz daha artıyor...

+Quote Post
ÖzgeCan
mesaj 26.04.2008, 15:00
İleti #11

Düşünüyor ve Üretiyor

Evet yani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Haber verseniz de felekten çalıversek birkaç gece (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sergio, zamanında mecburen öğrenmiştik o teimleri, şimdi satacak yer bulmuşum, du bozma işimi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Sercan
mesaj 26.04.2008, 15:06
İleti #12

İlk Canlılık Belirtisi
*

Grup: SB Bireyleri
Katılımm: 26.04.2008
Üye No: 3,669

QUOTE(Evanescence @ 26.04.2008, 15:56) *
Meyhane açıyorsun ve beni çağırmıyorsun demek. (IMG:style_emoticons/default/az.gif)

Hakan'ım Allah belamı versin rakıda 3. dubleyi gördümü sesim bülbül gibi oluyor... Size kara gözlü çingeneyi söylerim. Bende geliyim nerede çekicez kafayı.
(IMG:style_emoticons/default/co.gif)
Düzenleme nedeni: İmla kurallarına uyalım

+Quote Post
Snoopy
mesaj 26.04.2008, 15:39
İleti #13

Düşünüyor ve Üretiyor

Ya kardeşim bu dedikoduları kim çıkarıyor ya. benim kimseye pirinç falan dağıttığım yok. Biri çıksın bana pirinç verdi snoopy desin ben bu diyardan giderim...

+Quote Post
Snoopy
mesaj 26.04.2008, 16:01
İleti #14

Düşünüyor ve Üretiyor

QUOTE(jasinta @ 26.04.2008, 16:00) *
Jasinta'ya gelince...O da her "sunulmuş" doğru içinden, "kendi" doğrularını çıkartmaya
çalışıyor, her düşünmeye çalışan sanat yanlısı gibi...

Sevgili Jasinta bu espirilerin asıl amaçı iste bu...

+Quote Post
Evanescence
mesaj 26.04.2008, 17:01
İleti #15

EVANESCENCE

QUOTE(Sercan @ 26.04.2008, 14:06) *
Hakan'ım allah belamı versin rakıda 3. dubleyi gördümü sesim bülbül gibin oluyooo... Size kara gözlü çingeneyi sölerim. Bende geliyim nerde çekicezzz kafayı.
(IMG:style_emoticons/default/co.gif)

Valla iyibir yer olsunda farketmez be Sercan'cım, şarkı söylerken bende sana eşlik ederim. Tabi 4. dubleden sonra (IMG:style_emoticons/default/ck.gif)

+Quote Post
Fıstık
mesaj 26.04.2008, 23:09
İleti #16

< Patroniçe >

Grup: Forum Kurucusu
Katılımm: 20.05.2005
Nereden: Zamanın Olmadığı Yerden..
Üye No: 4

KEnyalım gitti (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Seviyordu beni, aşk vardı aramzıda, duygularımla oynadı Alçak adam.. Artık burada kalamam, kafama sıkar giderim, beddua etmem, üzülmem, yüzümü döner giderim.. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ellerin dert görmesin emi, gülmekten öldüm.

+Quote Post
Evanescence
mesaj 27.04.2008, 08:36
İleti #17

EVANESCENCE