Tam Görünüm: Çapkınlık
Sözbitti.com > Edebiyat Dünyası > Edebi Akımlar > Aforizmalar
rblkhn`
*Toplum ne ikiyüzlüdür yarabbi!
Kadının çapkınına orospu derler.
Erkeğin orospusuna ise çapkın

*Kadın çapkınlığını gizlice yapmak ister. Erkek ise açıkça.
Çünkü çapkınlık erkeğe itibar getirir. Kadına ise sadece baş belası.

*Erkekler arasında çapkınlık hiçbir zaman bu çağdaki kadar popüler olmamıştı.
Neden?
Çünkü artık çapkınlık erkeğin erkekliğini yaşadığı son sığınaktır.

Emre Yılmaz
Fıstık
:) Gerçektende doğru söylemiş hepsinde de haklı..
Ne_o
cok yerinde bir tespit. erkeklerin yaptıkları yanlışlara nasıl sıgındıklarını gostermiş...
Fıstık
Yanlışlık dimi, kabullenen ve farkında olunan bir eylem olması ne güzel..

Bununla övünmek çok saçma, ancak çoğu erkek çapkınlıklarınla övünüyor.. MAlesef..
Ne_o
Ben iğreniyorum bu durumdan. Erkekler karşısındaki insanın insan oldugunu unutup, bir nesneymiş gibi kullanmaları ve bunula gurur duymaları. Elbette her erkek boyledir demiyorum bu yuzden sozum meclisden dışarı.
Fıstık
Anlıyorum snei, bende çok sinirleniyorum, çevremde çok böyle erkek var, hepsine diyorum ne biçim düşünüyrosunuz diye.. Ama yaptıkları yorumlar beni bazen doruk noktasına çıkartıyor..

Karşı cinslere verdikleri değer, hiç iç açıcı değil.. Acaba bununda sorumlusu karşı taraf mı bilemiyorum.. Çoğu erkek şunu der;" siz akıllı olun bizde böyle düşünmüyelim, ama bak falanca kıza ya da sokaklardakine, hangisi doğru düzgün Allah Aşkına"..

Ama yinede bana kendi karekterlerini küçültüyorlar gibi geliyor..
Ne_o
hemde nasıl.Oncelikle kendi karakterlerine saygı duymuyorlarki karşısındakilerini kullanma hakkını kendilerinde buluyorlar. İllaki karşıdakimi suçlu onun akılsız davranışlarını kullanmak zorunda mıyız? bunları sormak lazım kendimize..
Crazyloved
Çapkın olmayı, 3-4 kızı aynı anda idare etmeyi erkeklik sayıyorlar, aslında p**likten başka birşey değil.Nefret ediyorum onlardan!!
hayal_perest
Toplum ne ikiyüzlüdür yarabbi!

En sinir olduğum durumlardan biri.Yazdıkları gerçekten çok doğru.
Fıstık
KEndini kandırmanın neresi doğru olabilir ki, nereden bakarsan bak, değişmez..
E-rman
Toplum ne ikiyüzlüdür yarabbi!

beni sürekli çok anlayışsız bir toplum içinde yaşadığımı düşündüren sebeblerden biri..
heybedeki merdiven
Çapkınlık, şatafatlı geçmişin kayda değer övünç savruluşudur. Kişi geçen zamanda, bu işi ne kadar çok yapmışsa, savuruluşta bir o kadar uzağa olur.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.