Tam Görünüm: Mucizemin Gidisi
Sözbitti.com > Önsöz Edebiyat (SB) > Gönderilmemiş Mektuplar
Ne_o
ne anlatacagimi bilmeden basladim yazmaya. sana soylemek istedigim o kadar cok sey var ki. ne soylesem nasil anlatsam bilemiyorum. gunlerdir dusunup duruyorum. seni dusunmek bile buyuk bir yuk benim icin. ki sana yazmak en zor olani.

galiba ne halde oldugumu nasil oldugumu sana anlatmak en dogrusu. belki senin hicde umurunda degil benim nasil oldugum. ama soylemem gerek bazi seyleri. en azindan geride ne biraktigini gor.

4 bucuk ay oluyor neredeyse beni birakali. gecen zaman hep kacmalar aldanmalar oldu benim icin. senden kactim. kendimden kactim. sana olan duygularimdan kactim. beceremedim. hepsi icimdeyken kirginligim huznum sevgim benimleyken bunlari bastiramadim.
senin sundugun bahanelerine inanmaya calistim. beceremedim. cunku sevmis olsaydin savasirdin caba gosterirdin. seven insan senin sundugun bahanelerle birini terketmez. senin tek bahanen vardi. sevmedin beni.
ben her gecen dakika daha da alisirken sana. sen baska kollarin hayalini kurmussun, ben aldanmisim.

ozellikle son bir aydir. seni unutmaktan sana olan duygularimi bastirmaktan vazgectim. seni yasamaya devam ettim baskasiyla olmana ragmen. ben seni oyle seviyormusumki kim nederse desin canimi yaktiginda anladim.
ki bu sevgiyi sana duymaktan cok uzuldum. karsiligini goremeyip caresiz kalmisligimi hissedince.

ben cok zor gunler geciriyorum. kendimi benligimi kaybediyorum. insanlara karsi bir maske takindim gulup egleniyorum. 4 aydir senli hayaller kuruyorum, sana isyan ediyorum kiziyorum.
hani hep karsina cikan insanlarin senden cok sey alip goturduklerini soylerdin ya. kendini unuttugunu sevdigin seyleri bile unuttugunu soyluyorsun ya. iste simdi butun bunlari sen bana yasatiyorsun. butun bunlara degiyormu merak ediyorum. degdi mi?
bana biz farkliyiz hayat bakisimiz farklı o farkli bu farkli diyip durdun. ben senin icin bakislarimin otesine gecip hepsini hice saydim. ama sen zaten sevmedigin icin bunlar bahanendi bunlar bana soyleyebilecek en iyi sebeplerindi.

ben aptal degilim *****. benim en buyuk meziyetimdir SEVMEK. ben sahip oldugum seylere duydugum sevgiyle varim.ya sen ? su dunyada herseyi beceririm ama hicbirini beceremesemde beni insanlar sevgiye olan bagliligim tutumumla animsayacaklar.

suan belki guluyorsun. aptal ne kadar salakmis. benim arkamdan aglamis. ne kadar gucsuz karaktersizmis diyorsundur kimbilir. ama ben SEVGI ye sahip ciktigim icin bunlar soylenecekse bana soyle. bunlarida soylesen daha ne kadar koyarki.

naptin ***** farkindamisin. toparlanamadim hala yaaa. hala senin anilarinla birseyleri yasamaya calisiyorum. icimde kopan firtinalari kagida dokup tanimadigim insanlara okutuyorum. bir nebze olsun derdimi paylassinlar diye.

haketmedim bunu. yaptigini hakedecek hicbisi yapmadim. gidisinin faturasi cok agir oldu bana. nelere maloldu bir bilsen. herseyi gectim hayallerim yok oldu.
senli hayallerimden bahsetmiyorum. yasamaya dair olan hayallerimden. sen bunlar icin bir dayanak. tutunacagim bir dal olmustun. bunu cok iyi biliyorsun. ne kadar zor zamanlar gecirdigimi ve seninle bunlari unuttugumu.
ya carpintilarim bile gitmisti seninleyken. noldu sen hepsini geri verdin. hemde bir hic ugruna. ben senin icin yanarken acaba sen baska kollarda benim icin ne kadar vicdan azabı duydun. herseyden oteye 5-6 yillik bir arkadasliga sigdimi bu?

sana yazdiklarimi okusan bir bilsen seni kagitlara dokusumu. ama hos bilsen ne olacak ki. icin mi sizlayacak. 2 damla gozyasi mi dokeceksin?
emin ol sen benim doktugum goz yasini doksen gunlerce ayakta duramazsin. sana asik etmeseydin beni keske. keske seni sevmek boyle bir azap olmasaydi.
olumun bile bu kadar koymazdi. en azindan o zaman tesellim olurdu. zaten yok ona erisemem ulasamam. ama boylesini Allah sana bile yasatmasin. kimse gormesin boyle bir aci. hayatimda 2. kez bunu yasadim. saol be *****.

**** bile sakladi senin ona dondugunu benden. ben kendim ogrendim ona donusunu. neler hissettigimi hayal bile edemezsin.

her cuma geleceksin diye yollarda oldu gozum. gunlerce eve alisamadim. yatagimda uyuyamadim. sabahlara kadar icimdekini anlatmak icin ugrastim kendime.
unut dedim kendime unut. sen sevdiginle kaldin koca bir boslukla huzunle kaldin.

hala agliyorum gizli gizli. kimseye soyleyemiyorum. kimseye anlatamiyorum. cok zoruma gidiyor yasattiklarin. benim seni sevisimin 100 de 1 ini bana sunsan ben sana dunyalari sunacaktim. seni hakettiginin fazlasiyla donatacaktim.
ki sevdigini sanarak bile neler yapmadim ki...
sana tekrar sen oldugunu hatirlatmak icin herseyimle savastim..

ama genede sana kizmak bir zulum gibi geliyor hala bana. bu beni nasil uzuyor bir bilsen. yaptiginin karsiliginda sana kin duymam gerekirken ben onuda beceremedim. bunu soyledigimde insanlarin bana kizislarina bile aldirmadim.

sen umdugun sevgiyi bulamadin dimi. ben verdim de noldu be sevgili. ben verdimde noldu.

cevap vermeni beklemiyorum. daaha fazla yazamayacagim cunku.
herseye ragmen yasattiklarin icin TESEKKUR EDERIM sevgili. benimle olmasanda....

25.04.2007
AA

(edebi bir yazı olmasını istemedim sadece derdimi anlatsın...)
Crazyloved
Her yazında kendimi buluyorum, gözlerim doluyor.Yine içimden birşeyler koptu.

Hayatımda 'ilk' ve 'son' sevdim seni
Oysa sen yıpratıp attın ya beni
Artık ne gelir elden, dertli bağrımdan
Neler çektim senin o acımasız kahrından..

Aldığım her nefeste söndürseydim seni
Yüreğime yüz vermeseydin o yüzsüz yüreğinle
sevemezdim o taş kalbini
Belki anlardın beni
benim sana olan büyük sevgimi..
Fıstık
:(.. Ah be Ne_o.. Bu yazı bana hediye gibi geldi bilsen..
Aşk üstüne yazılmış ama ben bunu çok sevdiğim bir dottan gelen mektup gibi okduum.. Her cümlesi battı kalbime.. Öyle ağlıyorum ki şimdi, göremiyor kimse ama ciğerim yandı resmen..

İçimi boşalttım cümlelerinle.. Böyle bir yazıyı ben almak isterdim sevdiğim, biriciğim, gönlümün tek dermanı Gülümden :( Ama sen gibi dermansız derdim benimde..

Teşekkür ediyorum sana binlerce, binlerce kez.. anlatamadığım duygular yaşattın bana.. Bir an senin o olmanı istedim.. Sitem dolu olsa, hüsran dolu olsa bile.. İçinde sevgi vardı, sitem vardı sevgiden doğan sitemler.. Yüce bir sevgi ateşi sarardı gönlümü bundan daha fazla..

Dilerim yangının söner..
Ne_o
QUOTE(Fıstık @ Apr 26 2007, 07:57 PM) [snapback]10946[/snapback]
:(.. Ah be Ne_o.. Bu yazı bana hediye gibi geldi bilsen..
Aşk üstüne yazılmış ama ben bunu çok sevdiğim bir dottan gelen mektup gibi okduum.. Her cümlesi battı kalbime.. Öyle ağlıyorum ki şimdi, göremiyor kimse ama ciğerim yandı resmen..

İçimi boşalttım cümlelerinle.. Böyle bir yazıyı ben almak isterdim sevdiğim, biriciğim, gönlümün tek dermanı Gülümden :( Ama sen gibi dermansız derdim benimde..

Teşekkür ediyorum sana binlerce, binlerce kez.. anlatamadığım duygular yaşattın bana.. Bir an senin o olmanı istedim.. Sitem dolu olsa, hüsran dolu olsa bile.. İçinde sevgi vardı, sitem vardı sevgiden doğan sitemler.. Yüce bir sevgi ateşi sarardı gönlümü bundan daha fazla..

Dilerim yangının söner..

bu kadar zamandan sonra dinsin diye bastırdım tüm hissettiklerimi. Artık vazgectim. Yoruldum boyle bir duyguyu bastırmaktan. Simdi sanki o varmış gibi yaşamaya, onunlaymış gibi yaşamaya çalışıyorum duygularımı. SEVGİ erdemini tum yogunluguyla tatmaya çalışıyorum.

Merakta etmiyo degilim acaba o da senin gibi hisseder miydi bunu okusa? Tum hatalarına ragmen onu bekleyen beni bir nebze olsun anlarmıydı?
Fıstık
Seni bir nebze sevdi ise hissederdi eminim..
Olsun sen yinede yüreğini serin tut.. Nice sevdalılar terk edilmedi mi, aldanmadı mı?
Ne sen ilksin, ne de ben.. Hep sürecek, karşılıksız bu ilgi..

Bende böyle bir mektup yazarak ona posta ile yollayacağım.. Ama önce ondan tüm adreslerimi ve bağlarımı tamamen çekmeliyim..

Sen ve ben secdalı aramızda ki fark sen sevgiliye ben ise dosta sevdalı..

Gecen, günün ışıkla dolsun dilerim.. Ve dilerim, yüreğin; sevgiyle iyileşsin..
göçebe
Gözlerimi kapattım. Ufak bir damla herşeyi bir anda yeşertti.

Fazla söze ne hacet. Tutamam kendimi...
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.