Tam Görünüm: Platonik aşığa ne yapmasını önerirsiniz?
Sözbitti.com > 1. Perde > Müebbet Muhabbet > Anketler
Crazyloved
Yorumlarınızı merak ediyorum,
Platonik aşık bir arkadaşınıza ne yapmasını önerirsiniz..??
maguire
Unutup yoluna devam etmesini...
Fıstık
Unutsun ve devam etsin.. :Pp

Ne gerek var, sonra ya onun sevgilisi varsa ne olcak o zaman :D Hiç bunları düşünmüyorsunuz canım:)
maguire
Evet bi de o var. Boşu boşuna kendini bitirir. Burada fıstığın imzasındaki gibi olmuyo..Bu vazgeçişte kazanmış oluyo.
Crazyloved
Hemen vazgeçicek mi ya? Bi şansını deneseydi bari ap.gif
Fıstık
Oh iyi valla koşsun snein peşinden sen de kaç dur.. Nerde öyle dünya, ama illaki sende bir gün onun peşinden koşuyorsun sonra. oda var.. Alma mazlumun ahını dmeişler.. :Pp
Chica
önce bi konuşsun sevdiği vardır belki :)
boşuna bir umut beklemesin sallasın gitsin :D
gazap
Ben şunu öneririm

yediğimiz lokmayı bile çiğnemeden yutamayız söylesin bunun başka yolu yok
daha sonradan pişman olmaktansa cevap her durumda iki tanedir ya olumlu ya olumsuz ölüm değil ya
yok söylemem diyosa 1. şık mükemmel onun için
bogachan
Ben şunu öneririm.

Bence de söylemesin de yarar var. Çünkü daha sonra söylemedi diye çok pişman olabilir. Crazyloved ın dediği gibi bi şansını denese bari :)
Evanescence
Unutup yoluna devam etmesini

seni sevmeyeni sevmeye devamedeceğine
seni seven birini bulmayı dene
daha iyi olur
vivalapoem
iyi ama ya sorun söylemek değilse söyleyipte arkadaş kalalım cevabını aldıysa ve hala unutamıyorsa o zmn ne yapsın
maguire
Unutup yoluna devam etsin...
gazap
unutamıyosa söylesin söleyemiyosa unutsun. Başka yolu yok zaten bunun. onun senin beynini okumasını bekleyemezsin. her kimse.
göçebe
Bir umudunun var olduğunu bilmesini isterdim.
Lord Neruda
aşk öldü... unut gitsin .. derim ...
potin
sana kız mı yok derim: ) arkadaşım erkekse tabi: )
Crazyloved
Erkekler için kolaydır tabi :)
potin
tuzumuz kuru...keyfimiz yerinde: ) böyle miydi bu slogan?
Crazyloved
Duymamıştım. Öle diyorsan öyledir :))
potin
halen devam etmekte mi peki bu platonik ilişki...bu monolog?
Crazyloved
Kime soruyorsun ki? Burda platonik seven yok sanırsam :p
potin
hayırlı olsun..karşılıklı demek...diaolog...
Crazyloved
Çok zeki gördüm seni :)) saol..
Evanescence
yinede az olsa bir umut var ama
ne kadar sürer ki bu umut
her şey bir yere kadar.
Fıstık
Önce söylemek tabiki daha mantıklı ama ben olsam söylerim kesinlikle, sonrada söylemedim dememek için..
Zamanında sevdik yaptık ta, ha şimdi ne gerek vardı diyoruz ama olsun..
maguire
Ben zaten birine mesajım da ilan etmiştim. pişman değilim ohh rahatladım
diğer arkadaşlarada tavsiye ederim ag.gif anlamazsa o onun kendi dana lığı ag.gif
benden bu kadar
Crazyloved
Sevgine karşılık vermeyen dana mı oluyor yahu belki de başkasını seviyor deme öyle :)
maguire
beni sevmeyen danadır ag.gif
Ne_o
Unutup yoluna devam etmesini.

Platonik aşk acı çekmektir. Acı cekmeye degmez karşılıksız aşk için :)
maguire
Zaten aşk umudun bittiği yerde bitiyor.
Fıstık
Sevgiye toz atmamalıdır, içinizdeki öfkeleri sevgiye kusmayınız, sevmek emek ister, seviyorsanız kendinize, iyi irir sizi sevmedi diye Allah'ın belası mı olsun.. Bizde sevdik zamanında arkadaşlar bu şekilde, bırakın lanetlemeyi, ne pişmanlığımızı duydu ek kulak nede isyan ettiğimzi oldu, o kişi hep yüceyi. Bizi sevsede sevmesede, zaten o bizi sevseydi biz artık onu sevmekten vazgeçerdik, çünkü biz onu değil, onsuz hayelleri severiz..

Hayat sevgiyle güzel, başka ne var elimizde.. Hem sevgiden bahsediyor, hemde kötü konuşuyorsunuz, tezatlık var bu işte, siz ya sevmiyor, yada sevmek ne demek bilmiyorsunuz.. Öğrenin!

KEşke olsada yine öyle sevsem, Allah biliyor ben plotoniği çok severim, hiç bilmesini bile istemem.. O acı bile yaşamımı güzelleştiren ayrı bir hazdır benim için.. Çünkü, sevmek zordur, herke başaramaz elbet..
Chica
bu aralar bende öyle düşünüyorum :)
en azından platonik falan takılayım bomboş bir halde yaşamaktan sıkıldım :)
belki iyi gelir :)
gubron
unutup yoluna devam etmeli bence..
çevreme bakıyorumda aşkı için bekleyen ugraşan kimse mutlu olamadı..
eskilerde kaldı bence sabırla bekleyip mutlu sona ulaşan insanlar..
Fıstık
He aşksız kalmaya, aşkı da bir kenara bırakmaya böyle başladı diğer uygarlıklar işte, sonunda böyle sveimsiz ilişkiler patladı.. Sadece kullanmak amaçlı.. Nerde kaldı o saf irade ve yürekte toz kondurmadan beslenen yegane cevher olan aşk..

Belkide biz sırt çevirdikçe, küsmüştür aşk bize..
Dünya Güzel
Aşkı için mücadele etmesini.Unutmak kolay değil çünkü mücadele etmek ayrı bir tat yâni...
Berrak
QUOTE(Dünya Güzel @ Jun 8 2007, 09:11 PM) [snapback]15730[/snapback]
Aşkı için mücadele etmesini.Unutmak kolay değil çünkü mücadele etmek ayrı bir tat yâni...

Sen çok biliyorsun ap.gif
Dünya Güzel
QUOTE(Berrak @ Jun 9 2007, 10:01 PM) [snapback]15815[/snapback]
Sen çok biliyorsun ap.gif

Bildiğimi söylemedim zaten senin ne işin var burada? ea.gif
Puma
Çekgit.
Puma
Arkasına bile bakmadan çekip gitmesini
FockerBoy
-Daha Kötüsü Ya Bir Arkadaşınız Platonik Olarak Size Aşıksa ??

-O Zman Ne Yaparsınız ?
gubron
onu bu durumdan kurtarmak için elimden geleni yaparım.. karşılık veririm smile.gif
zaten ilerde pişman olur...
Puma
biggrin.gif o zaman iş işten geçmiş olur:) sonuçta bir şekilde izah eder durumu anlatırsınız.
Rua
Amaç maşukun aşkını kazanmaksa eğer platonik aşığın ne yaptığının önemi yoktur.. Çünkü aşk bir mantık değildir. Mantıksızlığın diğer adıdır. Aşık olacağınız kişiyi siz sizin için yaptıklarına göre seçemezsiniz. Aşıkken yaptıklarınız sizi karşınızdakine sevdirmez.. Onurlu bir şekilde davranmayı bilmek gerekir; çünkü elinizde sadece siz varsınız. Ama şu da var: aşık olan kişi aşkını her ne olursa olsun söylemeli.. Sonrasını zamana bırakmalı.. Ve kulu olmamalı maşukun da..
platonik
Platonik aşıklar genellikle unutup yollarına devam ederler.

Fakat unutma ile yola devam etme arasında geçen zamanda, acı çekerler, paralanırlar örselenirler.
Hep kendilerini suçlarlar, 'aslında olabilirdi' diyerek...
Hatta bir ara depresyona girerler, tarifsiz acılar içinde kalırlar, hayatta tutunacak bir dal bulamazlar.

Sonra aşk ya bu, bir başkasını severler, unutup yola devam ederler...

Nerden mi biliyorum? Kendimden... smile.gif
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.