Sarıyer Fener tepesinin muhteşem manzarasının sadece bir bölümü..
Nikon P2
5 megapixel
|
Sarıyer Fener tepesinin muhteşem manzarasının sadece bir bölümü..
Nikon P2 5 megapixel
Dalgalar çarptıkça birşeyleri alıp götürüyor sanki içine doğru,bir daha da vermemek üzere.
Karadeniz kıyıları zaten, o sular nasıl deli gibi vuruyor görsen.. Ama harika bir görüntü, insanın içini ürpertse dahi..
Evet biliyorum gerçekten azgın sular insan yaklaşmaya korkar.
İnsan yalnız kalmak istediğinde, gidip yalnızlığına doyabileceği harika bir yer.
Sarıyeri çok severim, Kilyosu.. Güzel insanlarla güzel anılarım var.. Unutulmayacak, istesemde oralara gittiğimde yalnız kalamayacağım..
Ne kadar şanslıyım..
gerçekten cok iyi yakalamaşsın sayın Fıstık terik ederim..
:) teşekkürler.. Sayın "Revocuğum"
dünyada herşey yok olsa bile onlar daima var olacaktır
Kayalar mı, evet.. Taş, toprak meydana getirdi bizi..
QUOTE(H-A-K-A-N @ Apr 28 2007, 07:44 AM) [snapback]11189[/snapback] dünyada herşey yok olsa bile onlar daima var olacaktır çok mu felsefi yazdım acaba
cok felsefikimsi olmuş hakan tebrik senide tebrik ederim kayalarıda orda var oldukları ve ben öldükten sonrada orda olacakları içinde tebrik ederim onları hatta kameranın flaşını bilem tebrik ederim ben..
QUOTE(Revolutionary @ Apr 30 2007, 04:03 PM) [snapback]11492[/snapback] cok felsefikimsi olmuş hakan tebrik senide tebrik ederim kayalarıda orda var oldukları ve ben öldükten sonrada orda olacakları içinde tebrik ederim onları hatta kameranın flaşını bilem tebrik ederim ben.. valla bende seni tebrik ederim neden bilmiyorum ama içimden seni tebrik etmek geldi... Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.
|