Aşk Nedir? Neyin kısaltmasıdır deriz hep..
Ben diyorum ki: Aşk; sevginin özüdür..
Sizce doğru mu diyorum yoksa bildiğiniz farklı birşey var mı?
|
Aşk Nedir? Neyin kısaltmasıdır deriz hep..
Ben diyorum ki: Aşk; sevginin özüdür.. Sizce doğru mu diyorum yoksa bildiğiniz farklı birşey var mı?
aşk sevgi denzinde kaybolmaktır
Aşk diye bişi yoktur
yaşım uygunmu acaba
niyeki? yaşın kaç?
Aşk sadece bi serüvendir
AŞK = 'A'cıya 'Ş'ikayetsiz 'K'atlanmak.
tabi bu biraz klasik oldu ama tanımlaması çok zor birşey.Malesef aşk denince aklıma ilk gelen acı oluyor benim :(
içimde bir yerlerim özlem duyuyor, yüregim parçalanıyor, ellerim titriyor Adı konmamıs bir ölü gibi pis kokuyor yalnızlık Ben bu acıları cekiyorsam eger cektirendir aşk...
Aşk acı değildir arkadaşlar.. Olamaz, aşk neden acı olsun :(
Aşk acısı çekenlerin sayısı gözden kaçmıyacak kadar çokken, aksini nasıl iddia edebiliriz ki?
aşk acı değildir!? neden acı olsun ki!? bu soruların cevabı bence kişiden kişiye değişir.. aşkın kendini nasıl tanıtacagı aldığı karşılığa bence kesinlikle bellidir.. malasef yitik olan tüm duygularımı aşkın içine sıgdıranlardanım Yani bir başka baharda bir başka aşkla karşılaşırsam şimdikinden değişik sıfatlar kullanmak isterim..
Yaş 18 ancak edilen sözler o kadar büyük ve yürekli ki.. Sende bu koca yürek varken..
Allah (c.c.) Gönlüne göre versin.. Gelelim aşka; aşk yeniden fililenmek, ilk kez gibi..
mutlu olma umudu :)
bence aşk gözyaşı acı biraz hüzünün geceleri sevgiliyi düşündüğün bir duygudur
Aşk, kabus değil, pırıltılı bir rüyadır..
Aşk aşk aşk nasıl bakarsan öyledir zehirini akıtmadan önce gökyüzündesindir senden mutlusu yoktur dünya bir cennettir gel görelimki diğer yüzüne yani karanlık yüzüne dünyada sana kimsenin veremediği acıları verir hesap edin artık aşkı için kendini öldürenler
Bir uyuşturucudur ya kendini kaptırır heder olursun yada bu kötü maddeyi bırakır kurtulursun uyuşturucuyla çok bağdaştırıyorum benzerlikleri var oda güzel duygular hissettirir 'miş ama seni içten içe parçalar hayatındaki bütün birikimlerini bütün güzel duygularını bi anda piyangodan çıkmış gibi tanıdığını sandığın ama tanıyamadığın bir insana verirsin daha sonrada o insanın onları haketmediğini ama ona o kadar kendini bağladığını göremezsin sonuç hüsran her zaman sonuç hüsran Ben şahsi olarak bu afrodizyaktan yani bu duygu yoğunluğundan bir çok şey öğrendim: Hayatta hiç kimseye ama hiç kimseye değerinden fazlasını vermiyeceksin Ailen hariç ve hayatını idame ettireceğin insan aşık olduğun değil sevdiğin insan olacak bu bir deneyimdir kimse eli yanmadan yada bişeyleri kaybettiğini tecrübe etmeden bu konu hakkında yorum yapmasın çünkü saygısızlık olur bilmediğin ve yaşamadığın konu hakkında yorum yapmak doğru değildir Giden bilir karlı dağın ardını çeken bilir ayrılığın acısını
Pişmanım bundan önceki yaptığım aşk tanımlarına.. Aşk acı değilmiş :)
Ne olduğunu daha bulamadım ama yaşanılası en güzel duygudur.. :}
Yeni tatmaya başladığım bir duygu :)
Aşk benim ona sahip olmamdır.
Şair Şöyle demiş;
aşkı bana sordular ben öyle sustum kaldım şimdi ise bu sorunun cevabını arıyorum acaba aşk ney?.. Kabullenmektir, Sabırdır, İnceliktir, Anlaşmaktır, Sorumluluktur .... Delininde şaire verdiği cevap gibi; aşkı deliye sormuşlar aşık olacak kadar aklımı yitirmedim demiş
:) aşk, bir hiçtir, hiç değilse nedir.. Anlatılamayan tek şey var ise dünyada oda ancak aşktır..
Aşk, tarifsizdir; tarif edememektir..
AŞK;
terkedilmiş kalplerin toplu defnedilmesidir..
can dündar ın dediği gibi aşk belki sabırdır ama asla tahammül değildir..aynen katılıyorum.
Bir türlü tatmak nasip olmayan bir şey
Aşk köpekliktir!
Çölün ortasında kutup ayısıyla düello yapmaktır..
Aşk gidenin ardından bakıpta beni anlamasıdır.
aşk, en azından sürdüğü sürece, sevginin ve coşkunun tavana vurmuş şeklidir... her türlü duygunun en üst seviyede yaşandığı bir çalkalanma halidir... kahkahanın ve gözyaşlarının içiçe geçtiği, kayıp giden bir zaman parçasıdır... çünkü ne yazık ki "aşk" bitiyor...birisinde daha erken, bir başkasında daha geç... yerine kalan ya sevgi yada ayrılıklar, şu yada bu nedenle... bence aşkı bulunca, yakalayıp sımsıkı sarılarak o anı yaşamak gerekir.. yani "Carpe Diem"...bir gün bitebileceğini bilerek... aşk çok değerli bir ışık kümesi gibi, göz kamaştırıcı... birçok kişiyi aynı anda sevebiliriz, ama "aşık" olamayız... sevgiyle ve aşkla kalın...
Aşk, gerçektir... Gerçekleşmeyen bir gerçek.
Göze olmak ölümdür bazen... Kıyılarda dolaşmak, en derin uçurumlara bakmaktır... Yaşamaktır AŞK...
aşkın yaşamak olduğuna yürekten katılıyorum... yalnız içimde biri bir şarkı söylüyor... "aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk"... sevgili Sezen Aksu galiba... sevgileriniz aşk olsun, aşk yine sevgiye dönüşsün umuduyla... Evet, güzel bir tespit olmuş bu, Jasinta. Olmasa ne güzel olur da, aşkın içinde hep acılar, ağlamalar da var.O yüzden bazen insan aşktan kaçıor.Sevgilerin aşka, aşkların sevgiye dönüşmesi ve bunun beraberliği koruma adına yapılması, ne güzel olurdu!.Evet, bu bir umut olmalı herkes için.
Aşk mı...
Mutluluktur... olmasa da sevdiğin yanında mutlu olmasından mutlu olabilmektir...
Aşk; her halini güzel hatırlamaktır..
Aşk, verirken eksilmemektir bence...Mevlana nın dediği gibi:Mum başka mum u yakmakla ateşinden bir şey kaybetmez...
Ask mi ? : ))
Ask kocaman bir acaba sorudur, kaybetme kaygisidir, beklemek, ozlemek, bulmayi umut etmek ama bulamamaktir. Ask bir baskasina duyulur belki karsi taraftan da hislere yanit vardir fakat ask her zaman icin iki gorunup tek basina yasanir. Eger ki ask iki kisiye bolunurse ve paylasilirsa o zaman biter iste. Soyle bir ornek vermek isterim; Leyla ile Mecnun evlenselerdi : ) asklari biterdi bence... Ask aci verir ama bu acinin da tadi bambaskadir, yemek gibi dusunelim; hani aci koyariz da yemege istahimiz daha bir fazla acilir ya, iste aynen oyle acisi oldukca askimiza dort elle sariliriz. ( hayat icinde ayni ornegim gecerlidir, aci oldukca yasama istahi acilir insanin ) Guzeldir ask, yureginde o heyecani hissetmek degisilmez hicbir seye... insan iliskileri disinda da yasanir ask ama her zaman icin kaybetme endisesiyle, sahip olunamaya, bir o kadar da icimizde olana duyulur ask... Bir cicege deli gibi asik olan yok mudur, korkar birgun solup gideceginden... Bir kusa asik olan yok mudur, korkar gun olur gocup gideceginden... Ask olmadigi kadar cok vardir. Hicbirsey herseyi birarada tutar! Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.
|