Şok eden Levi's reklamı
[b]Bu reklamı gerçekten Levi's mı yaptırdı? Bu fotoğrafa çok dikkatli bakın!!![/b]
Ortalığı karıştırmak isteyenlerin ekmeğine yağ süren bir reklam son günlerde mailden maile dolaşıyor. Bu reklam Gerçekten Levis"a mı ait yoksa hınzır internet kullanıcılarına mı?Levis'ın aşağıdaki reklamına tıkladığınızda, ilk önce sadece bir kot pantolon gördüğünüzü sanabilirsiniz. Ancak resme dikkatli baktığınızda binlerce kişi secdeye durmuş ve namaz kılıyor. Danimarka'da son zamanlarda gerçekleşen kışkırtıcı olayların üzerine tuz biber olan bu resim dosyası, her geçen gün binlerce e-posta ile yayılmaya devam ediyor.
Jack Sparrow
11.03.2007, 14:34
gerçekten öle
dicek şeyler çok ta burda söylenmez
Evanescence
11.03.2007, 14:41
gözlerime inanamadım
Adamlar yapmış ama acaba Levis mi yaptı yoksa başkaları mı?
Ancak cidden kurnaz bir çalışma olmuş..
Neyse sözümüze gem vuralım.. Yoksa durmaz dilimiz!..
Revolutionary
12.03.2007, 10:04
Yok artık...
herşeyin içinden kendimize ve düşüncelerimize aykırı gelicek pay çıkartabilecek başka bir millet daha tanımıyorum..
İyi ama bunun başka açıklaması ne olabilir.. Sempatik bir şey mi yapmışlar sence?
Evanescence
12.03.2007, 12:55
tabi olabilir
herşeyi kötüye yormamak lazım
CatasTRopHé
12.03.2007, 14:34
bu kadar kişinin bu kadar muntazam namaz kıldığı nerede görülmüş? duruşlar hep aynı baksanıza..
bence sıradan bir fotoğraf, tamamen rastlantı..
Revolutionary
13.03.2007, 09:55
@CatasTRopHé Doğru söylemiş tamamen rastlantı yada ps çalışmasıda denilebilir niye olmasın müslümanları kot giymeye yöneltmek amaçlı ;p
Kırmızı Karga
13.03.2007, 11:08
Atladığınız birşey var burada, Dünya üzerinde raslantı diye bişeyin olmadığı. Art niyetli olmayabilir ama o büyüklükte bir firmanın gözden kaçıracağı basitlikte bir fotoğraf değil bu. Tabi bu da herşeyi hakaret olarak anlamına gelmiyor...
Zaten önemli olan nokta bu işte söylediği gibi Soulshah'ında..
hayal_perest
14.03.2007, 12:44
Çok şaşırdım yaa....
Mr.Lonely
14.03.2007, 19:15
yok cnm daha neler bu ne böle ya açtıracaklar şimdi bayramlık ağzımı ya yoktur böle bir şey gerçekten
Bencede raslantı bi fotograf binlerce kişi aynı izhada namaz kılması imkansız.
Life is a Mobile
17.11.2007, 17:30
Yok artık...
herşeyin içinden kendimize ve düşüncelerimize aykırı gelicek pay çıkartabilecek başka bir millet daha tanımıyorum..
+1999 Coco Cola bitti şimdi bu mu başladı . :S
Revolutionary
23.11.2007, 18:59
Gelin kendinize.. Yok gelmiyorsanız o zaman sizlerde bir şey bulun.. Büyüsün gitsin sonra senin baban benim babamı dövemez diyelim bitsin...
jackhell
24.12.2007, 23:54
Bu kadarınada gerçekten pes diyorum
agressif
24.12.2007, 23:56
Bu çok eski,sadece komik bir resim.
FockerBoy
3.01.2008, 23:22
bence de bunda bi kasıt varr iplikler dikişler tamam ama dikişlerin üzerine kafalar kasıtlıı olarak yaptırılmıs
baktıgınız zaman bu bir reklam ve ilgi cekmesi gerekioo ve yeterince ilgi cekio gördügünüz gibi.....
bu reklamyüzünden hanginiz levi's giymiyo ? sadece bunlara istedigi primin verilmemesi
gerektigini dusunuyorum
Evet gerçek soru bu; bu reklam yüzünden hangimiz Levis giyinmiyor?
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.