Tam Görünüm: Bir Tiyatro Oyununa Sizi çeken Öğeler ?
Sözbitti.com > 2. Perde > Tiyatro
rblkhn`
Bir Tiyatro Oyununa Sizi çeken Öğeler nelerdir?
Revolutionary
Geçen seneye kadar ayda bir kere tiyatroya giderdim ve cok samimi tiyatrocu arkadaşlarım vardır bizzat provalarında bulundum ve beni daima konusu ve hikayesinin vurgulanma aşaması çeker..

Severim tiyatroları sinema gibi yalan bir perdede değil canlı canlı daha zevk alıyorum..
hayal_perest
Oldum olası tiyatroya ve oyuncularına hayranım.Hep bir oyunda rol almayı da istemişimdir ama bir türlü nasip olmadı.İnşallah bir tiyatro kursuna gidip bu hayalimi de gerçekleştiricem.Kesinlikle çok iyi bir eğitim gerektiriyor.
gubron
oyuncu kadrosu.. kendimce oyunlarını begendigim oyuncularını izleyi tercih ederim..
Evanescence
konu ve hikaye daha ilgi çekicidir her zaman
yoksa biz ne yıldızlar gördük boş salonlara oynayan
Fıstık
Bence oyuncu kadrosu, iyi bir kadro kötü bir konuyu bile renklendirebilir..

Takdir ederseniz ki "Tiyatro" farklı bir şeydir, ne sinemaya nede bir show programına benzer, iyi bir oyuncu konu ne olursa olsun ona samimiyeti ve ruhu ile can vericektir illa ki..

Lord Neruda
Tbt da dediğimi soylemek istiuyorum...

Ben Buradakilerden farklı birşeye dikkat çekmek istiyorum bu zamana kadar hazırladığımız oyunlardaki karşimiza çıkan o yıkıcı sorunlarin başi...

Oyunculardaki ruh ve kendilerindeki ruhun üzerine karakterlerin kişiliklerini giyme başarilari.Gerçekten işte bunu kavradığım zaman anladım Tiyatronun aşk işi olduğunu. Aslında bu tiyatro izledikten sonra karar verilebilecek bir sonuç olsada.Çok etkiledi beni...
Pessimistic
Konu ve hikaye tabi ki.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.