Tam Görünüm: Sevgiliniz `Ya sigara, ya aşkımız` deseydi, cevabınız ne olurdu?
Sözbitti.com > 1. Perde > Müebbet Muhabbet > Anketler
Evanescence
Sevgiliniz size `Ya sigara, ya aşkımız...` deseydi, cevabınız ne olurdu?
hayal_perest
Sigara kullanmıyorum ama eğer kullanıyor olsaydım, sigara yüzünden aşkımdan olmazdım.Bu anketi birkaç gün önce ben sevgilime sundum:)Ama tabiki aşkımız dedi cz.gif
şeyma
ben sevgimi seçerdim ne olursa olsun çünkü daha değerli olabilir benim için
karanliklar ülkesinden
bırakmayı denerdim ama pek sanmıyorum ag.gif
Redfox
Bana iki tercih arasında bırakıyorsa demek riski seviyor ne kadar sevsemde bağrıma taş basar genede aşkımı bitirirdim . Çünkü beni seven herşeyimle sever ve katlanır rahatsız olduğu şeyler hakkında kör olur icabında görmez .

Ama yalnız ben sigara kullanmıyorum bunuda ekleyeyim .
KhaoS
Sevgiliniz size `Ya sigara, ya aşkımız...` deseydi, cevabınız ne olurdu?

Diğer*

"Beni tehditmi ediyorsun?" blink.gif

"Sevgimden şüphen mi varda bu soruyu sorma gereği duydun? Direk sigarayı bırakırmısın benim için diyemezmiydin" mellow.gif

Ha birde "Havan kime güzelim" tongue.gif
Marjinâl

Eskiden; böyle bir soru karşısında sigaramdan vazgeçerim tabi ki, sen nasıl istersen derdim, ve aşkımız bir süre daha giderdi, belki üç belki beş gün sonra başka bir soru, başka bir gün sonra başka bir sual bu böyle gider ve bir gün bu aşk hüsranla sonuçlanırdı...

Fakat şimdi; bana bu soruyu soracak olan bir "sevgili" babında ilişki yaşadığım insansa, zaten doğru kişi olmadığını düşünürüm...
Neden...
Çünkü tercih etmek doğru değildir, hiç bir şey için tercih söz konusu olamaz, olmamalıdır...
Hele; beni mi daha çok onu mu daha çok, anneni mi bananı mı daha çok, o mu bu mu yoksa ben mi, gibi sorular kişiliği tam oturmamış kişilerin soracağı sorulardır...
Gelişmiş karaktere sahip insanlar sevginin, saygının, merhametin ve sağduyunun asla tercih sebebi olmadığını bilirler...
Sigara mı söz konusu oldu; ben içiyorum sen içmiyor musun, sen nasıl istersen...
Ben içmiyorum sen içiyor musun, peki sen nasıl istersen...
Bitmiştir...
Daha fazla uzatmamak gerekir...
Ya da söyleyiş, hitap farklılıkları da önemlidir...
Güzel bir dille de söylenebilir, ama bu yine sigara mı ben mi sorusu değildir, "hayatım sigara sağlığa zararlıdır bunu hep duyuyoruz, bırakmaya çalışsak nasıl olur, iyi olmaz mı" tarzında iyi niyet içeren bir yaklaşım daima sonuca güzellik katacaktır...

Eski ve yeni Okan arasında çok fark var, bunu biliyorum... smile.gif...
LiLiPuTaNa
Ya sigara, ya aşkımız deseydi...

Nargile derdim sanırım huh.gif
Öykü
Sevgilim böyle abuk subuk şeylerle kendini kıyaslamaz. biggrin.gif
Snoopy
Kesinlikle Sıgara. Lamı cimi yok...
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.